Over ons

OVER GEVELPROF

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en advies van producten voor de behandeling van vastgoed, geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Ons uitgebreide assortiment omvat vandaag de dag producten voor vele toepassingen, waaronder vochtwerende producten, hout bescherming producten, specialistische coatings, oplossingen voor condensatie problemen, kelder afdichting producten, metselwerk versterkende producten en basement oplossingen.

Gevelprof is een groothandel met een breed assortiment gespecialiseerde producten voor renovatie en restauratie werkzaamheden.

Gevelprof pand

FYSIEKE WINKEL

Buiten alle winkels op het internet hebben we ook nog een fysieke winkel in Zoeterwoude-Rijndijk op de Hoge Rijndijk 211. De koffie staat klaar, en wij ook!

WINKELADRES

Hoge Rijndijk 211
2382 AL Zoeterwoude Rijndijk

Ma t/m vr – 07.00 – 17.00u
Za & zo – gesloten

GESCHIEDENIS

1949

OPRICHTING
Ons bedrijf is oorspronkelijk ontstaan in het jaar 1949 toen mijn opa, Arnout Boekee het bedrijf heeft opgestart als metselbedrijf Boekee. Met de wederopbouw na de 2de wereldoorlog was er genoeg werk, en werkte mijn opa met gemiddeld 10 vakkundige metselaars.

1978

METSEL EN VOEGBEDRIJF BOEKEE
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij ook andere metsel en voegbedrijven, neemt mijn vader Rien Boekee het roer over van mijn opa en werd de bedrijfsnaam veranderd in metsel en voegbedrijf Boekee. Binnen dit bedrijf werd er gemiddeld met 25 vaklieden hoofdzakelijk nieuwbouw gemetseld en gevoegd, waarbij ook mijn opa nog steeds een rol speelde.

1995

GEVELWERKEN BOEKEE
Net zoals mijn vader, heb ik ook eerst bij andere metsel en voegbedrijven ervaring opgedaan om in dit jaar mede-eigenaar te worden van een goedlopend bedrijf met een zeer sterke fundatie. Wij zijn ons naast de nieuwbouw ook steeds meer gaan richten op de renovatie en restauratie in zowel het metsel als voegwerk, en hebben toen ook de bedrijfsnaam veranderd in gevelwerken Boekee.

2007

GEVELPROF
Al een aantal jaren liepen wij tegen toeleveranciers aan die altijd riepen dat hun producten top waren, alleen hadden zij hier vaak zelf geen enkele ervaringen mee in de uitvoering. Daarom is toen het idee ontstaan om een groothandel te starten speciaal ingericht voor de gevelrenovatie en restauratie. Wij waren ons ook ervan bewust, dat als wij dit gingen doen wij geen uitvoerende taken meer konden uitvoeren, om zo concurrentie met onze klanten te voorkomen.

2009

GEVELPROF
Na alle voorbereidingen te hebben gedaan, was begin Februari 2009 dat Gevelprof z’n deuren voor de klanten opende een feit!

2022

LANCERING NIEUWE WEBSHOP
GevelProf lanceert haar nieuwe webshop, waar gevelwerkers eenvoudig producten kunnen bestellen.